Siertuinen

Iedere siertuin is er een waar we trots op zijn. Waar we met liefde en aandacht aan gewerkt hebben. Kijk verder naar een paar van onze projecten en ontdek hoe we dit doen.

Voor en na.

Transformeer jouw tuin in een luxe lounge. Upgrade je terras met een tuinhuis of overkapping. Maak het sfeervol met prachtige buitenverlichting of luchtige gordijnen. Kun je niet kiezen? Vraag ons om advies!

Stuur een mail
Review

E.H. de Oliveira

"Siertuinen Breda heeft voor ons de voor- en achtertuin voorzien van bestrating en een hardhouten terras. In de voortuin is met klinkers de oprit in visgraat gerealiseerd, met tuinlampen aan weerszijden en een goot voor hemelwaterafvoer. Onze achtertuin is deels bestraat en kunnen we genieten van een mooi hardhouten terras. De kennis, inzet en het meedenken van Siertuinen Breda hebben gezorgd voor een prachtig resultaat, waar wij erg blij mee zijn en dagelijks plezier van hebben!"

Review

H.M. van Esch

"Onze tuin aan laten leggen door Siertuinen Breda. Het begint bij Daniel en zijn team. Wat een harde werkers zijn dat! Transparante en duidelijke communicatie mbt financiële deel en afspraken Ze proberen met je mee te denken. Ook qua prijs. Maak je niet overal mee in deze tijd. Grote tegels liggen perfect op afschot. Werken precies en altijd optijd. Niks op aan te merken. Wij zijn meer dan tevreden."

Review

Marijke Romme

"Anita en Daniel zijn een winning team. Met Anita kun je goed doorspreken wat je wensen zijn, ze adviseert en denkt met je mee. Komt correct haar afspraken na en neemt je veel werk uit handen. Daniel is een keiharde werker met goed inzicht hoe de klus geklaard moet worden. Hij is eerlijk en geeft ook aan als datgene dat je als klant wilt, niet kan. Hij is heel deskundig in het leggen van terrassen . Hij heeft bij ons ook een grote oprit bestraat en ik vond dat hij veel te weinig pauzes nam en te hard werkte. Het zijn super vakmensen en vooral heel eerlijk .Je kunt er echt op vertrouwen dat hetgeen er met jou afgesproken wordt correct nagekomen wordt. Zo als je bij hen behandeld wordt zie je in deze tijd niet veel meer. Het zijn TOPPERS."

Klanten

Benieuwd wat we nog meer allemaal hebben gemaakt voor onze klanten?

Neem gerust een kijkje in onderstaande galerij! Hier hebben we een aantal van onze werken verzameld, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Wil je ook jouw tuin in onze galerij? Stuur ons een berichtje met een review!